Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Η λήψη screenshots των Instagram Stories γίνεται ακόμη πιο δύσκολη

0 1

Ένα νέο feature δοκιμάζει το Instagram το οποίο θα σε ενημερώνει για το ποιοι χρήστες έχουν προβεί στη λήψη screenshots των Instagram Stories. Πάντα δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών στο Instagram και να καταστήσουμε ευκολότερο να μοιραστείς οποιαδήποτε στιγμή με ανθρώπους που έχουν σημασία περισσότερο για εσένα, ανέφερε η υπηρεσία στην ιστοσελίδα TechCrunch, επιβεβαιώνοντας αυτές τις πληροφορίες.

Όπως βλέπουμε, το Instagram εδώ λαμβάνει κάποια προληπτικά μέτρα προκειμένου να ενημερώσει τους εμπλεκόμενους φίλους και followers, ότι πλέον η δραστηριότητά τους δεν θα μπορεί να μείνει κρυφή. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, όταν λαμβάνουν ένα screenshot, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα με το ακόλουθο περιεχόμενο: Την επόμενη φορά που θα λάβετε κάποιο screenshot, το άτομο που δημοσίευσε το συγκεκριμένο story θα μπορεί να το δει. Οι χρήστες μπορούν να διαπιστώσουν ποιος έχει προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, μέσω της λίστας seen by, όπου τα ονόματα αυτά πλέον θα έχουν ένα εικονίδιο κλείστρου κάμερας.

Προφανώς, ορισμένοι χρήστες διαμαρτύρονται για μια τέτοια κίνηση, ήδη από την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας. Μένει να φανεί αν θα επιλέξει η υπηρεσία να το κάνει διαθέσιμο σε όλους. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι σημαντικό για την εκάστοτε πλατφόρμα να διασφαλίζει ότι η ιδιωτικότητα των χρηστών δεν παραβιάζεται. Εξάλλου το feature δεν σε περιορίζει από το να τραβήξεις κάποιο screenshot, απλά πλέον θα ενημερώνει τους άλλους για το ποιος κάνει κάτι τέτοιο.

[via]

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...