Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

KKmoon 720p IP Camera: Προστατεύστε το σπίτι σας με 16.5 μόνο

0 6

Αυτή την εποχή η προστασία και παρακολούθηση του χώρου μας όταν απουσιάζουμε είναι απαραίτητη, είτε για περιπτώσεις κλοπής, είτε για να παρακολουθούμε τα κατοικίδια, τα παιδιά μας ή εργαζόμενους στο σπίτι μας και την εργασία μας. Σήμερα πέσαμε πάνω σε μια προσφορά που θα μας επιτρέψει να παρακολουθούμε ποιοτικά τον χώρο μας, χωρίς την ανάγκη να διαλύσουμε την τσέπη μας. Ο λόγος για την KKmoon 720 IP Camera, που έρχεται στα €16.50 μόνο, από την ευρωπαϊκή αποθήκη του TomTop, ώστε να μην έχουμε και προβλήματα με το τελωνείο. Τα μεταφορικά είναι στα €9.37, άσχετα με το πόσα κομμάτια θα παραγγείλουμε για να καλύψουμε τον χώρο μας.

Η κάμερα από την KKmoon, έρχεται με περιστρεφόμενη κεφαλή, που τις επιτρέπει να καλύψει 355 μοίρες οριζόντια και 120 μοίρες κάθετα, ώστε να καλύπτει όλο τον χώρο σας, χωρίς προβλήματα.

Η συσκευή συνδέεται στο δίκτυό μας είτε με Wi-Fi, είτε με καλώδιο Ethernet, ώστε να καλύψει όλες τις πιθανότητες. Η παρακολούθηση των καμερών γίνεται είτε από υπολογιστή, είτε από το κινητό μας, μέσω των εφαρμογών της εταιρίας.

Η KKmoon κάμερα έρχεται με αναγνώριση κίνησης, ώστε να μας ειδοποιεί όταν υπάρχει κάποιος στον χώρο μας, με SMS, email ή ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής. Επίσης αν βάλουμε SD κάρτα στην κάμερα, θα κάνει και καταγραφή όταν υπάρχει κίνηση.

Γύρω από την κάμερα θα βρούμε 11 υπέρυθρα LED, ώστε να έχουμε night vision, ακόμα και όταν ο χώρος είναι πλήρως σκοτεινός. Με τα LED η ορατότητα της κάμερας φτάνει μέχρι και τα 8 μέτρα σε πλήρες σκοτάδι.

 

Η κάμερα τραβάει βίντεο 720p στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, με πολύ καλή ποιότητα για κάμερα παρακολούθησης. Επίσης διαθέτει μικρόφωνο και ηχειο, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε από απόσταση μέσω της κάμερας και να ακούμε ομιλία και ήχους στον χώρο, οπότε είναι ιδανική και για παρακολούθηση βρέφους.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...