Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Xiaomi Huami Amazfit: Με τιμή στα €86 για περιορισμένο χρόνο

0 8

Η Huami σε συνεργασία με την γνωστή σε όλους μας Xiaomi, ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για την κατασκευή ενός wearable. Το αποτέλεσμα είναι το νέο Huami Amazfit Smartwatch το οποίο βρήκαμε στο GearBest στα €86. Η αποστολή γίνεται από αποθήκη εντός EE, οπότε εν περνάει τελωνείο.Το Amazfit Smartwatch έχει κυκλική οθόνη 1.34 ιντσών με 300px διάμετρο. Ενσωματώνει ένα δυπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz με 500MB RAM και 4GB αποθήκευσης, ενώ τροφοδοτείται από μια μπαταρία 280mAh.

Το Amazfit Smartwatch έχει μεγάλο εύρος συνδεσιμότητας, με υποστήριξη Bluetooth 4 LE, Wi-Fi, GPS, και Alipay (για πληρωμές στο Alibaba μέσω κινητού τηλεφώνου). Διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών για προηγμένη παρακολούθηση του σώματος μας στο γυμναστήριο.

Η Huami υπόσχεται 35 ώρες αυτονομίας με όλες τις λειτουργίες ενεργοποιημένες, συμπεριλαμβανομένου του real-time GPS. Επιπλέον, αν χρησιμοποιείτε το ρολόι για όχι περισσότερο από 1 ώρα την ημέρα ως tracker γυμναστικής, μπορείτε να έχετε μέχρι και 5 ημέρες μπαταρία. Τέλος, αν το χρησιμοποιείται απλά ως βηματόμετρο και για να βλέπετε την ώρα, η αυτονομία μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 11 μέρες.

Το SmartWatch είναι πιστοποιημένο με IP67 για προστασία από νερό και σκόνη, διαθέτει ανθεκτική στις γρατσουνιές κεραμική πρόσοψη, και έρχεται με βραχιολάκι δύο χρωμάτων. Η Xiaomi έχει φροντίσει φυσικά, το Amazfit να λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του Xiaomi MiFit για Android και iOS.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...