Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Στις 2 Μαϊου παρουσιάζεται το LG G7 ThinQ

0 6

Τελικά η νέα ναυαρχίδα της LG θα έρθει λίγο συντομότερα απ’ότι περιμέναμε, με το «καλεντάρι» είναι ήδη μαρκαρισμένο στις 2 Μαϊου. Τότε θα παρουσιαστεί το νέο G7 ThinQ (δυστυχώς το «ThinQ» φαίνεται να αποκτά μόνιμη θέση δίπλα στην ονομασία των high-end συσκευών της εταιρείας)…

Φωτογραφίες του έχουν ήδη διαρρεύσει και ξέρουμε πως θα διαθέτει notch, ενώ το λανσάρισμα θα γίνει σε 2 σημεία της Γης, με λίγες ώρες διαφορά. Ένα event στη Νέα Υόρκη στις 2 του μήνα και ακόμη ένα στη Σεούλ (κυρίως για το ασιατικό κοινό) στις 3 του μήνα. Απ’ότι φαίνεται η LG θα δώσει έμφαση στο AI με το G7, το οποίο θα έχει και dedicated πλήκτρο για το σκοπό αυτό στο πλάι, όπως το αντίστοιχο Bixby button που είδαμε από τη Samsung.

Αν αναρωτιέστε γιατί η συσκευή δεν παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του MWC 2018, όπως τα προηγούμενα χρόνια, η απάντηση είναι μάλλον ο Snapdragon 845. Η εταιρεία μάλλον κατάλαβε το σφάλμα που έκανε πέρυσι με το G6, το οποίο παρουσιάστηκε 2 μήνες πριν τα Galaxy S8/S8+ αλλά με το Snapdragon 821, μοιραία. Έτσι, φέτος αποφάσισε να κάνει λίγη υπόμονη και να μας δώσει μια συσκευή στην «αιχμή» της τεχνολογίας.

[via]

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...