Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Αυτό είναι το LG G7 ThinQ, επιβεβαιώθηκαν οι επίσημες χρωματικές εκδόσεις, παρούσα και η εγκοπή!

0 9

Αυτό το είναι το LG G7 ThinQ σύμφωνα με το Android Headlines, η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG για το 2018. Η ιστοσελίδα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για επίσημο press render της συσκευής. Θα υπάρξουν συνολικά πέντε χρώματα και πιο συγκεκριμένα τα “Aurora Black,” “Platinum Grey,” “Moroccan Blue,” “Moroccan Blue (Matte),”  και “Raspberry Rose.” Το Aurora Black θα είναι η default χρωματική επιλογή, με τις υπόλοιπες να καταφθάνουν σαν εναλλακτικές λύσεις για όσους ζητούν περισσότερα χρώματα.

Η εικόνα επιβεβαιώνει επίσης ότι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εγκοπή και ότι θα καταφθάσει με ένα edge-to-edge design. Στην εγκοπή θα τοποθετηθεί η μπροστινή κάμερα της συσκευής και το ακουστικό. Στο πίσω μέρος, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί από τις δυνατότητες του συστήματος διπλής κάμερας, σε κάθετη διάταξη. Τη θέση του διατηρεί και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος, κάτω από το camera module, αν και βρίσκεται σε χαμηλότερη θέση, εξαιτίας της αλλαγής της διάταξης της κάμερας. Επίσης, κάτι άλλο που αξίζει να παρατηρήσουμε, είναι ότι στο πίσω μέρος δεν θα έχουμε το LG G7 ThinQ  branding, αντίθεται φαίνεται ότι η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει απλά το λογότυπό της.

Update: Ανακοινώνεται στις 3 Μαίου στη Νότια Κορέα, καθώς τότε αναφέρει το press release ότι θα διεξαχθεί το event εκεί.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...