Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Το OnePlus 6 φωτογραφίζεται κάτω από το OnePlus 5T

0 11

Η OnePlus έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση του OnePlus 6 και όσο πλησιάζει η ανακοίνωση της συσκευής, μας δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες και teasers. Σήμερα έχουμε μια παρόμοια φωτογραφία με αυτή του OnePlus 5 πέρσι, με το OnePlus 6 να φωτογραφίζεται κάτω από το 5Τ, ώστε να μας δώσει μια γεύση από το μέγεθός του.

Μαζί με το μέγεθος βλέπουμε και την αριστερή πλευρά της συσκευής. Επίσης βλέπουμε μεταλλικό πλαίσιο με πλαστικές γραμμές για την μόνωση των κεραιών, οι οποίες με πιο προσεκτική παρατήρηση, βλέπουμε πως δεν συνεχίζουν στην πλάτη της συσκευής. Αυτό πιθανότατα δείχνει προς πλάτη από γυαλί, οπότε ίσως δούμε ασύρματη φόρτιση στην επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus.

Μέχρι στιγμή έχουμε δει πως το OnePlus 6 θα έρθει με εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, η οποία όμως θα εξαφανίζεται αν θέλει ο χρήστης, χάρη στην OLED οθόνη, που παραδοσιακά χρησιμοποιεί η εταιρία. Αν ο χρήστης επιλέγει να μην φαίνεται στην οθόνη η εγκοπή, θα είναι σα να μεγαλώνει το πάνω bezel της συσκευής.

Στο σημείο που είναι ο διακόπτης για το mute του ήχου στο OnePlus 5T και το OnePlus 5, πλέον βλέπουμε την θύρα για την SIM.

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούνιο, με την κυκλοφορία της να ακολουθεί αμέσως μετά την ανακοίνωση.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...