Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

BLUBOO D5 Pro: Με 3GB RAM και 13MP κάμερα στα €83

0 11

Σήμερα βγήκα στα κινέζικα καταστήματα προς αναζήτηση ενός οικονομικού τηλεφώνου για ένα γνωστό μου και έπεσα πάνω στο BLUBOO D5 Pro, που έρχεται στα €83 και είναι αρκετά τίμιο για τα χρήματά του. Η συσκευή έρχεται από την Κίνα και θα προτείναμε αποστολή με Duty Free Shipping, ώστε να μην περάσει από τελωνείο (+€19).

Το BLUBOO D5 Pro έρχεται με πολύ μικρά bezels, σε σχεδιασμό που θυμίζει Xiaomi Mi Mix. Κατασκευαστικά είναι από γυαλί και αλουμίνιο. Η οθόνη του HD στις 5.5 ίντσες, ενώ είναι τεχνολογίας IPS LCD, ώστε να προσφέρει ρεαλιστικά χρώματα και καλές γωνίες θέασης. Η αναλογία της οθόνης είναι 18:9 ακολουθώντας την μόδα της εποχής. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 4.

Στο εσωτερικό έχουμε τον τετραπύρηνο MediaTek MT6737, που είναι χρονισμένος στα 1.3GHz, ενώ από μνήμη έχουμε 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 256GB.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας έχουμε αισθητήρα 13MP στο πίσω μέρος, ενώ στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 8MP. Οι κάμερες είναι ικανές να προσφέρουν ικανοποιητικές φωτογραφίες για βασική χρήση, ενώ η κάμερα τραβάει βίντεο 1080p.

Η συσκευή έχει μπαταρία 2700mAh και ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Υποστηρίζει και την Band B20(800άρα), ώστε να είναι πλήρως συμβατή με όλα τα ελληνικά δίκτυα. Φυσικά η συσκευή είναι Dual SIM.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...