Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

LG V35 ThinQ: Με οθόνη 6 ιντσών και διπλή κάμερα των 16MP στο πίσω μέρος

0 8

Η ιστοσελίδα AndroidHeadlines είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V35 ThinQ, μιας νέας συσκευής η οποία θα ενταχθεί στην οικογένεια των smartphone, LG V. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο θα καταφθάσει με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 2880×1440p (QHD+). Σε αντίθεση με το G7 ThinQ, το νέο smartphone δεν θα διαθέτει εγκοπή, αντίθετα θα υιοθετεί design παρόμοιο με τα V30 και V30S ThinQ.

Στο πίσω μέρος, θα τοποθετηθεί για ακόμη μια φορά, διπλή κάμερα των 16MP, ενώ αυτή θα περιλαμβάνει πολλά modes, όπως Super Bright Mode, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Θα παρέχει native υποστήριξη για Google Lens, ενώ θα διαθέτει και ένα feature γνωστό ως AI Cam. Βασικά, το camera setup και τα χαρακτηριστικά αυτών, αναμένεται να τα δούμε και στο LG G7 ThinQ. Τέλος, επιστρέφει για ακόμη μια φορά και ο 32-bit Hi-Fi Quad DAC για καλύτερη ποιότητα ήχου, με τους χρήστες να έχουν την δυνατότητα να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του ψηφιακού ήχου και τα φίλτρα, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε πότε θα κάνει το ντεμπούτο του το LG V35 ThinQ, ωστόσο δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί μαζί με το LG G7 ThinQ.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...