Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Το Software Upgrade Center της LG έχει σκοπό να βοηθήσει στη γρηγορότερη διάθεση ενημερώσεων για το smartphone σου παγκοσμίως

0 8

Στο R&D campus της στη Νότια Κορέα, η LG άνοιξε σήμερα το Software Upgrade Center, το οποίο χτίστηκε προκειμένου να βοηθήσει στη γρηγορότερη διάθεση ενημερώσεων στα LG smartphones. Είναι γεγονός, πως οι κάτοχοι των Android smartphones, έχουν αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουν ένα σύστημα το οποίο χαρακτηρίζεται από τόσους πολλούς κατασκευαστές, που μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, που είναι και τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, το Android 8 και 8.1 μπορούσε να βρεθεί μόλις στο .11% των ενεργών Android συσκευών.

Το πρώτο update που θα χειριστεί το Software Upgrade Center της LG είναι το Android Oreo για το LG G6. Τίθεται το ερώτημα λοιπόν, θα μπορέσει η LG να πραγματοποιήσει με το νέο κέντρο αυτό που σχεδιάζει και να διαθέσει γρηγορότερα ενημερώσεις; Η LG πάντως πιστεύει ότι το Software Upgrade Center θα κάνει τη διαφορά, ώστε να δελεάσει τους καταναλωτές να αγοράσουν τις συσκευές της. Υπενθυμίζουμε, ότι μόλις εχθές, ενημερώσαμε για το νέο security update system που έρχεται στο Android και υπόσχεται γρηγορότερες ενημερώσεις ασφαλείας.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...