Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

WINNER! Ο μεγάλος νικητής του Huawei P20!

0 17

Καλησπέρα σε όλους! O διαγωνισμός μας με δώρο το Huawei P20, προσφορά της Huawei Greece έληξε και φυσικά, όπως πάντα, έγινε η κλήρωση μέσω ανεξάρτητου συστήματος για τον τυχερό που θα παραλάβει (μετά από συννενόηση) το νέο του smartphone!

Μετά από τις πάντα απαραίτητες διαδικασίες (εντοπισμός διπλών συμμετοχών και ακύρωσή τους)… έχουμε τον μεγάλο νικητή μας!

Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλουμε για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή (3.174 σχόλια από το forum του MyPhone για το Huawei P20) και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά – όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι -σύντομα- έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fans του MyPhone.gr!

Ο/H dyannisb είναι αυτός/αυτή που από τους 3.174 φίλους μας φάνηκε τυχερός/ή και θα έχει στα χέρια του το Huawei P20, προσφορά της Huawei Greece, το οποία και ευχαριστούμε θερμά! Ο μεγάλος νικητής της κοινότητάς μας έχει ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας και τον περιμένουμε για να μας δώσει τα στοιχεία του για να παραλάβει το δώρο του από το ΜyPhone.gr και τη Huawei!

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...