Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

H Xiaomi στέλνει προσκλήσεις για τις 25 Απριλίου. Έρχεται το Mi A2 / Mi6X;

0 7

Οι φήμες και οι διαρροές για το Xiaomi Mi A2 έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά και αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται στις σε εκδήλωση που έχει διοργανώσει η Xiaomi, για τις 25 Απριλίου. Οι προσκλήσεις για την εκδήλωση στάλθηκαν από σήμερα στους πρώτους καλεσμένους.

Οι μέχρι στιγμής φήμες θέλουν το Xiaomi Mi A3 θα έρχεται mε οθόνη 18:9 και θα τρέχει Android One, ενώ θα υπάρξει και έκδοση με MIUI, που θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Mi 6X. Η συσκευή ενδέχεται να έρθει με τον Helio P60 και θα έχει βελτιώμένη κάμερα σε σχέση με το Redmi Note 5 Pro.

Από μέγεθος θα είναι το ίδιο με αυτό του Mi A1, ενώ θα έχει οθόνη 5.99 ιντσών. Από μπαταρία θα έχει 2.910mAh, που αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι υποβάθμιση. Από μνήμη θα έχουμε 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Η πρόσκληση δεν αναφέρει πως θα ανακοινωθεί το Mi A2, οπότε η εταιρία μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μας δείξει το BlackShark gaming phone ή ακόμα και το Mi 7. Όπως και να έχει σημειώνουμε την 25η Απριλίου στο ημερολόγιό μας και αναμένουμε να δούμε όλα τα καλούδια που θα μας δείξει η εταιρία.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...