Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

DEAL! Το F1 smartwatch/fitness tracker μόνο στα €45

0 5

Αν ψάχνετε οικονομικό και αξιοπρεπές fitness tracker/smartwatch με κυκλική οθόνη, ισχυρό hardware και 3G δυνατότητες, τότε στο Cafago.com βρήκαμε ένα εξαιρετικό μοντέλο σε προσφορά!

Πρόκειται για το F1, ένα smartwatch που μπορεί να δουλέψει με Android και iOS συσκευές και έχει ποιοτική κατασκευή, αλλά και πολύ όμορφη εμφάνιση. Στο εσωτερικό του θα βρείτε αξιοπρεπές για τυπική χρήση hardware, συγκεκριμένα το 2503 chipset της MediaTek, με δυνατότητα χρήσης microSD κάρτας έως 32GB. Η οθόνη έχει διαγώνιο 1,3″ ενώ η ανάλυση ειναι 240×240 pixels. Φυσικά πρόκειται για οθόνη αφής ώστε να ελέγχετε μέσω αυτής το smartwatch, ενώ μπορείτε να αλλάξετε πολύ εύκολα τα watchfaces για να βρείτε αυτό που σας βολεύει περισσότερο.

Από πλευράς συνδεσιμότητας έχει Bluetooth 3.0/4.0 αλλά και ενσωματωμένη camera, σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να βγάλετε το κινητό σας για μια φωτογραφία ή απλά θέλετε να είστε διακριτικοί. Υποστηρίζει μέτρηση βημάτων, μέτρηση καρδιακών παλμών και μέσω του GPS της συσκευής μπορεί να κάνει track tτη διαδρομή σας ώστε να διατηρείτε δεδομένα για αυτήν. Όσο για τη μπαταρία του, έχει χωρητικότητα 480mAh. Σημαντικό είναι πως το F1 προστατεύεται απέναντι σε νερό και σκόνη με βάση το πρότυπο IP65.

Θα το βρείτε στα €45,49 για λίγες μέρες ακόμη, στο Cafago.com, με τη χρήση του κουπονιού PG7241.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...