Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

DEAL! Το Xiaomi Mi Drone 4K σε προσφορά από τη Gearbest!

0 10

Το Mi drone της Xiaomi δε χρειάζεται συστάσεις μιας και έγινε άμεσα δημοφιλές από την ημέρα που η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να μπεί στην αγορά των drones. Αυτό που δε ξέρετε, όμως, είναι πως η Gearbest το έχει σε προσφορά και μπορείτε να το αποκτήσετε με μειωμένη τιμή!

Για όσους δε το ξέρουν, πάντως, πρόκειται για ένα quadcopter από την Xiaomi, λευκού χρώματος φυσικά, το οποίο έχει σα μεγάλου ατού του την ενσωματωμένη κάμερα 4K με 3-axis gimbal για απόλυτα σταθερές λήψεις βίντεο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Έχει εμβέλεια 3 χιλιομέτρων και πάνω στο τηλεχειριστήριό του μπορείτε να τοποθετήσετε το smartphone σας, το οποίο μπορείτε να πλοηγήσετε ακόμα και με απλά taps στον χάρτη της οθόνης σας, για μέγιστη ευκολία! Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε προκαθορισμένα routes στο χάρτη που θα ακολουθήσει αυτόματα το drone, αλλά και να του υποδείξετε μια περιοχή που θα κάνει «map» σε 3D, πετώντας κυκλικά γύρω της και χρησιμοποιώντας την κάμερά του.

Ο τηλεχειρισμός λειτουργεί στα 5GHz και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.100mAh, ενώ του προσφέρει 27 λεπτά πτήσης!

Αν θέλετε, λοιπόν, ένα ποιοτικό drone χωρίς να ξοδευτείτε ιδιαίτερα, θα το βρείτε αυτές τις μέρες στο Gearbest.com έναντι μόλις €387! Προλάβετε γιατί σε 3 μέρες θα επανέλθει στην αρχική του τιμή…

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...