Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Xiaomi Mi 6X / A2: Διαρρέει σχεδιασμός και τιμή

0 9

Τον περασμένο μήνα η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Mix 2s και τώρα ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Xiaomi Mi 6x και το Mi A2, σε εκδήλωση που ετοιμάζει για τος 25 Απριλίου.

Υπάρχουν και οι υποψίες πως στην εκδήλωση θα δούμε το Mi 7, όμως αυτό πιθανότατα θα έρθει τον Μάιο. Το Mi 7 αναμένεται με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και με εγκοπή.

Έτσι λοιπόν, οι πιθανότητες γέρνουν προς το Mi 6X / Mi A2. Σήμερα βλέπουμε την συσκευή σε μαύρο, rose gold, μπλε, ροζ, γκρι και ασημί.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες διαρροές, η συσκευή θα έρθει με οθόνη 5.99 ιντσών, με αναλογία 18:9, ενώ είναι τεχνολογίας IPS LCD. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 636, μαζί με 4GB RAM. Η μπαταρία της συσκευής φαίνεται πως θα είναι 2910mAh.

Σχεδιαστικά η συσκευή θα είναι από αλουμίνιο, ενώ θα έχει πολύ μικρά bezels. Στο πίσω μέρος φιλοξενείται ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ παρατηρούμε μια ελαφριά κυρτότητα στις άκρες τις πλάτης.

Τιμολογιακά το Xiaomi Mi 6X αναμένεται στα $250 για την έκδοση των 4GB RAM και 64GB αποθηκευθτικό χώρο, ενώ η έκδοση με τα 6GB και τα 128GB αποθηκευτικό χωρο, θα έρθει στα $299. Ίσως δούμε και έκδοση με 4GB και 32GB αποθηκευτικό χώρο, στα €216.

Πιθανότατα το Xiaomi Mi A2, αφού θα είναι Android One συσκευή, θα έρθει με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...