Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Να γιατί πιστεύεται ότι η διάθεση του Oreo για το Galaxy S7 στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες

0 14

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge θα ξεκινήσουν να λάβουν το Android Oreo στον Καναδά μέσα στον Μάιο, ωστόσο αυτό που πραγματικά μας καίει, είναι τι θα συμβεί επιτέλους με τις Ευρωπαϊκές, Ασιατικές και άλλες αγορές, που έχουν  unlocked handsets. Όπως φαίνεται, το Oreo firmware για το Galaxy S7 και S7 Edge βρίσκεται ήδη στο cloud και περιμένει το πάτημα του OTA κουμπιού της Samsung για να φθάσει στις συσκευές μας.

Ένας χρήστης του Reddit τονίζει ότι το Galaxy S7 θα αναβαθμιστεί σε Android 8 Oreo με την έκδοση του firmware να είναι G930FXXU2ERD4, ενώ το S7 Edge θα λάβει την έκδοση του firmware G935FXXU2ERD4. Αυτό που κάνει τον Redditor τόσο πεπεισμένο ότι αυτή είναι η επερχόμενη αναβάθμιση, είναι το γεγονός ότι η Samsung συμπεριέλαβε και το CSC code, κάτι που σημαίνει ότι το update μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και σε μερικές ημέρες.

Από το build number ERD4, το E αναφέρεται στο Oreo, το R στο έτος 2018, το D για τον Απρίλιο και το 4 ότι αυτή είναι η τέταρτη build. Λίγο υπομονή ακόμη. Περισσότερο στο σύνδεσμο της πηγής.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...