Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Tο Xiaomi Mi 6X αποκαλύπτεται στις 25 Απριλίου, δείτε το επίσημο render

0 10

Η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι το φημολογούμενο Mi 6X handset θα ανακοινωθεί στις 25 Απριλίου. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Weibo μαζί την επίσημη ημερομηνία διάθεσης, ενώ έδειξε και το πίσω μέρος της συσκευής.

Στο επίσημο render βλέπουμε το πίσω μέρος του smartphone, το οποίο καταφθάνει με σύστημα διπλής κάμερας σε κάθετη διάταξη, ενώ διακρίνεται και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος. Το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται στο πίσω μέρος του smartphone.

Να σημειώσουμε μόνο εδώ ότι το σύστημα διπλής κάμερας στο είναι παρόμοιο με του Mi MIX 2S και Redmi Note 5 Pro. Η εικόνα επιβεβαιώνει την ύπαρξη 20-megapixel κάμερας μπροστά και πίσω, ενώ δεν γνωρίζουμε τον δευτερεύον φακό της πίσω πλευράς. Βέβαια, ένα προηγούμενο leak το ήθελε να καταφθάνει με 8-megapixel φακό.

Θα εξοπλιστεί με οθόνη 5.99 ιντσών fullHD+ (2160 x 1080), θα καταφθάσει σε εκδόσεις με 4GB και 6GB RAM. Οι δυο αυτές εκδόσεις θα περιλαμβάνουν 32GB και 64GB storage. Τέλος θα διαθέτει Android 8.1 Oreo, Snapdragon 660 64-bit octa-core CPU και μπαταρία 2.910 mAh μη αφαιρούμενη.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...