Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Blind Camera Test: Samsung Galaxy S9+ vs Huawei P20 Pro vs Sony Xperia XZ2 [Ψηφοφορία]

0 12

Αυτές τις μέρες είχαμε στην κατοχή μας τα Samsung Galaxy S9+, Huawei P20 Pro και Sony Xperia XZ2. Έτσι είπαμε να τραβήξουμε από όλες τις κάμερες τα ίδια πλάνα, ώστε να κάνουμε ένα συγκριτικό, στο οποίο εσείς θα αποφασίσετε ποια φωτογραφία σας αρέσει περισσότερο. Οι φωτογραφίες δεν θα έχουν το όνομα της συσκευής, ώστε να μην γνωρίζετε ποια συσκευή έβγαλε την κάθε φωτογραφία, ενώ όλες είναι στα 10MP, ώστε να μην ξεχωρίζουν λόγω ανάλυσης.

Αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρες μέγεθος, πατήστε δεξί κλικ στην φωτογραφία και επιλέξτε άνοιγμα σε νέο παράθυρο, ώστε να μπορείτε να κάνετε ζουμ σε όποιο σημείο θέλετε.

Landscape φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο αυτόματο και το κινητό ανέλαβε όλες τις ρυθμίσεις.

Macro φωτογραφίες αντικειμένου

Οι φωτογραφίες σε αυτό το σκηνικό έχουν τραβηχθεί από την ίδια απόσταση.

Φωτογραφίες με κόντρα φωτισμό

Σε αυτό το σκηνικό έχουμε κόντρα φωτισμό, που σημαίνει πως η αντίθεση είναι αρκετά μεγάλη. Έτσι είναι αρκετά δύσκολες συνθήκες για μία κάμερα.

Λουλούδια

Η φωτογράφιση λουλουδιών είναι στανταράκι στις δοκιμές κάμερας, τόσο για τον έλεγχο των χρωμάτων, όσο και των λεπτομερειών.

Συναυλία

Από τις πιο δύσκολες συνθήκες φωτογράφισης, με χαμηλό φωτισμό και γρήγορες εναλλαγές στις συνθήκες, λόγω των μεταβαλλόμενων φώτων.

Macro χαμηλός φωτισμός

Σε χαμηλό φωτισμό οι macro φωτογραφίες δεν είναι εύκολες, καθώς η λεπτομέρεια δύσκολα αποτυπώνεται με την ύπαρξη θορύβου. Πάμε να δούμε τα δείγματα.

Χαμηλός φωτισμός

Στις μέρες μας όλες οι κάμερες τραβάνε αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες σε καλό φωτισμό. Σε χαμηλό φωτισμό όμως ξεχωρίζουν οι καλές κάμερες από τις μέτριες. Ποια είναι η δυνατότερη για εσάς;

Εμπρόσθια κάμερα

Οι selfies είναι βασικές για αρκετούς χρήστες. Πλέον οι κάμερες στα κινητά μας έχουν εξελιχθεί προσφέροντας δυνατό bokeh effect στις φωτογραφίες μας, ακόμα και από την εμπρόσθια κάμερα. Ποια είναι όμως η καλύτερη;

Πορτρέτο

Κλείνοντας αυτό το συγκριτικό θα δούμε την λειτουργία πορτρέτου, ώστε να φωτογραφίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το Bokeh εδώ είναι βασικό για καλά πορτρέτα. Πως τα πήγαν λοιπόν οι συσκευές μας;

Θα σας αποκαλύψουμε τις συσκευές την Τετάρτη 18 Απριλίου, μαζί με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σας. Πείτε μας την γνώμη σας λοιπόν και μείνετε συντονισμένοι.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...