Νέα, ειδήσεις και απόψεις για τεχνολογία, smartphones, tablets, games, internet.

Δες εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την κάμερα του OnePlus 6

0 12

Εμείς μπορεί να ασχολούμαστε σήμερα με τις φωτογραφίες από τις πιο διάσημες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, όμως η OnePlus έρχεται να μας δώσει τις πρώτες φωτογραφίες από την κάμερα του OnePlus 6.

Οι φωτογραφίες έρχονται από τον λογαριασμό του CEO της εταιρίας, Carl Pei, στο Weibo. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί στο Stanford, στην Καλιφόρνια.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν τονίζουν τις επιδόσεις της διπλής κάμερας που διαθέτει η συσκευή, σε συνθήκες καλού φωτισμού. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το bokeh effect σε όλες τις φωτογραφίες. Πιθανότατα η επόμενη σειρά φωτογραφιών που θα ανέβει, θα δείχνουν τις επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό.

Οι φωτογραφίες είναι σε αρκετά χαμηλή ανάλυση, όμως οι φήμες θέλουν την συσκευή να έρχεται με κάμερες 20MP και 16MP, στο πίσω μέρος. Το setup θυμίζει αρκετά αυτό του OnePlus 5T, όμως φανταζόμαστε πως η νέα κάμερα θα έρθει με ορισμένες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

Η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ημερομηνία ανακοίνωσης, ούτε και την τιμή της συσκευή. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως θα έρθει με εγκοπή στην οθόνη και πως θα έχει στο εσωτερικό της τον Snapdragon 845.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα γύρω από το OnePlus 6.

[VIA: Source link ]

قالب وردپرس

Loading...